Dj Criss-Touch The Sound Ed.6[14.02.2016]

Image and video hosting by TinyPic
Dj Criss ne prezinta editia a-6-a din emisiunea lui saptamanala „Touch The Sound”.


1.Icarus feat. Aniff Akinola – Ride This Train
2.Selah Sue feat. Childish Gambino – Together(Alex!D Extended Edit)
3.Alekssy, Gabriel M, Chrisser – Just Can’t Get Enough (ft.Boyce Avenue) [Extended]
4.White Label – Sun Goes Down(Vertigo & Criss Bootleg)
5.ID – ID
6.CASSIMM,DiMO BG – To the Beat(Original Mix)
7.JJ Mullor, Toni Carrillo – Yeah Boy (Original Mix)
8.Carla`s Dreams – Sub Pielea Mea (DJ Dark & M.D Remix) [Extended]
9.Mike Mago, KC Lights – Daylight (Extended Mix)
10.White Label – Shake that ASS ( Vertigo & Criss Bootleg)
11.Kamil S. – The Big Town Bootleg (White Label No. 10)
12.The Salsa Brothers – Oye Como Va (Remix)
13.Willy William – Ego (Andrea Sampirisi & Felipe C Booty)
14.DJ Jose – Hecitate (Remix)
15.ID – ID
16.Calvin Harris feat. Ne Yo – Let s Go (Remix)
17.ID – ID
18.Adele – Hello (Edit)
19.Eva Simons ft. Konshens – Policeman (Remix)

Download @ Zippyshare

Facebook @ Dj Criss

You may also like...