Tagged: Adrian Sina

Adrian Sina – Boracay feat. Sandra N 1

Adrian Sina – Boracay feat. Sandra N

Adrian Sina a lansat o noua piesa in colaborare cu Sandra N., o piesa ce are ritmuri de nopti de vara si se numeste „Boracay”, probabil dupa numele unor insule din Filipine…

Adrian Sina – Arde Ceva 0

Adrian Sina – Arde Ceva

Se pare ca intram in perioada cand se vor lansa o multime de piese. Adrian Sina a urcat pe canalul SisterhoodLiveRecords o noua piesa, numita Arde Ceva, o piesa ceva mai sentimentala…

Romanian Club Hits – Septembrie 2011 (+Official Mix Download) 8

Romanian Club Hits – Septembrie 2011 (+Official Mix Download)

Frunzele pomilor au inceput sa cada, afara a inceput sa fie cam frig, fetele nu mai poarta fustite asa mult… Dar acestea nu sunt motive de intristare sau de ingrijorare pentru ca editia Septembrie 2011 a mixului Romanian Club Hits a fost lansata!

Adrian Sina feat Beverlei Brown – I Can’t Live Without You 0

Adrian Sina feat Beverlei Brown – I Can’t Live Without You

Adrian Sina, unul din membrii Akcent și producator și-a lansat noua piesa, în colaborare cu Beverlei Brown, o artistă foarte talentată din UK.
„I can’t live without you” este cel de-al doilea single solo, după „Hold on”, care s-a bucurat de un real succes atât în România, cât și înafară.

Romanian Club Hits – Ianuarie 2011 3

Romanian Club Hits – Ianuarie 2011

Ediția din Ianuarie 2011 a Romanian Club Hits este aici! 11 piese de club noi nouțe au fost alese ca cele mai bune ale acestei luni. Astăzi proiectul Romanian Club Hits împlinește 1 an, la 29 ianuarie 2010 am lansat prima ediție.

Lora – No More Tears 2

Lora – No More Tears

Lora are un nou single care se numește No More Tears. Muzica a fost produsă de Adrian Sina. Lansarea a avut loc pe contul de YouTube al unei noi case de producție Sisterhood Live Records.