Tagged: Chris Mayer

Nick Kamarera & Chris Mayer – EGO 0

Nick Kamarera & Chris Mayer – EGO

Dupa piesa „RePLaY”, un featuring cu Raluka, Nick Kamarera si Chris Mayer, fiind colegi de studio, s-au gandit sa revina cu o noua colaborare cu care sa incinga cluburile…

Chris Mayer feat. Cortes & J.Yolo – Vineri 0

Chris Mayer feat. Cortes & J.Yolo – Vineri

Hit-maker-ul Chris Mayer revine cu o colaborare de succes, alaturi de Cortes si J.Yolo, pentru piesa ce va deveni imnul zilei de “Vineri”. De-a lungul timpul, si-a confirmat statutul de hit-maker prin productia a numeroase piese…

Chris Mayer & Nick Kamarera feat. Raluka – RePlay 0

Chris Mayer & Nick Kamarera feat. Raluka – RePlay

Chris Mayer, Nick Kamarera si Raluka au revenit cu un nou single numai bun de petrecerile pe malul marii. Piesa se numeste RePlay si are un beat electro foarte bun!

Chris Mayer & J. Yolo – Back To Life 0

Chris Mayer & J. Yolo – Back To Life

Chris Mayer a revenit cu o noua piesa facuta in colaborare cu J. Yolo. Piesa se numeste „Back to Life” si are un sound placut, care credem ca va ajunge in scurt timp in topurile radiourilor.

Chris Mayer feat. Yolo – Caffe Africa 3

Chris Mayer feat. Yolo – Caffe Africa

Din studiourile Rappin On Production a iesit un nou single produs de Chris Mayer & Connect-R în colaborare cu J. Yolo numit Caffe Africa. Următoarea lună va apărea și videoclipul piesei, iar în viitor se anunță o colaborare lungă între Chris Mayer și Yolo.