Tagged: Green Noise

Green Noise & Pillman – Just An Illusion 0

Green Noise & Pillman – Just An Illusion

Rezidentii VibeFM, Green Noise & Pillman, au un release super fresh.

“Just An Illusion” este numele track-ului si, daca nu vei fi coplesit de armonia nostalgica si progressive ce ne aminteste de mix-urile excelente marca Sasha, atunci sigur melancolismul vocalului te va face sa vrei mai mult.

Green Noise – Never be the same 0

Green Noise – Never be the same

‘Never be the same‘, noul track al lui Green Noise s-ar putea descrie in cateva cuvinte ca fiind o piesa progressive-house, plina de dinamism, cu un vocal puternic si care prevede un nou stil in viitoarele productii ale DJ-ului.

Green Noise & Christian Shaker – Ecstasy 0

Green Noise & Christian Shaker – Ecstasy

La o scurta perioada dupa piesa ‘Dreamers’, cei doi artisti se intalnesc din nou in studio, rezultatul fiind track-ul ‘Ecstasy‘. Green Noise & Christian Shaker sunt la cea de-a 3-a piesa, stilul lor avand un sound optimist si usor de recunoscut.

Green Noise – Real Viber 0

Green Noise – Real Viber

Linii de progressive cu influente arabesti, prin asta se poate descrie pe scurt piesa ‘Real Viber’, cea mai recenta productie a lui Green Noise, DJ-ul Vibe FM.

Green Noise feat. Christian Shaker – Dreamers 0

Green Noise feat. Christian Shaker – Dreamers

Dupa feedback-urile pozitive de care s-a bucurat track-ul ‘Salsa Latino’, prima piesa rezultata din colaborarea Green Noise feat. Christian Shaker, cei doi si-au unit din nou fortele intr-o noua productie, ‘Dreamers’, ce promite sa ajunga si mai mult in atentia ascultatorilor de muzica dance.