Tagged: Kamelia

Kamelia – Stiu ca esti al meu 0

Kamelia – Stiu ca esti al meu

Dupa piesa „Te rog” Kamelia revine cu o noua piesa intitulata „Stiu ca esti al meu”.  In schimb, am auzit-o pe radio datorita colaborarii cu Vescan pentru „Piesa mea preferata”, iar trackul a ajuns...

Junior High feat. Kamelia – Inima ta 0

Junior High feat. Kamelia – Inima ta

Junior High lanseaza single-ul „Inima ta”, un featuring cu frumoasa si talentata timisoreanca, Kamelia, o productie Narcotic Creation, alaturi de Cat Music. Primul sau single, “Bucharest Girls”, este un featuring cu Marius Moga, insa Junior High a avut colaborari si cu Anna Lesko, Mamasita, Narcotic Sound and Christian D., Hi-Q sau Corina.

Voxis feat. Kamelia – Am invatat 0

Voxis feat. Kamelia – Am invatat

Voxis si Kamelia sunt deja nume solide in muzica romaneasca, iar acum a venit in sfarsit momentul unei fuziuni muzicale de exceptie! Rezultatul este cel mai nou single VOXIS, se numeste Am invatat si este totodata prima colaborare cu Kamelia.

Kamelia vs. Dj Asher & ScreeN – U Can Do It 1

Kamelia vs. Dj Asher & ScreeN – U Can Do It

Kamelia a revenit cu o noua piesa, facuta in colaborare cu DJ Asher si ScreeN, doi remixeri pe care noi ii indragim si le-am fost aproape inca de la primele remixuri.

Interviu Exclusiv Kamelia (VIDEO) 2

Interviu Exclusiv Kamelia (VIDEO)

Romanian Club Hits o intreaba pe Kamelia tot ce vrei sa stii despre ea! In afara de intrebarile pe care le avem noi pregatite, vom selecta 5 intrebari ale voastre, iar cea mai buna intrebare va fi rasplatita cu un CD al Kameliei autografat.