Tagged: Kamelia

Kamelia – Stiu ca esti al meu 0

Kamelia – Stiu ca esti al meu

Dupa piesa „Te rog” Kamelia revine cu o noua piesa intitulata „Stiu ca esti al meu”.  In schimb, am auzit-o pe radio datorita colaborarii cu Vescan pentru „Piesa mea preferata”, iar trackul a ajuns...

Junior High feat. Kamelia – Inima ta 0

Junior High feat. Kamelia – Inima ta

Junior High lanseaza single-ul „Inima ta”, un featuring cu frumoasa si talentata timisoreanca, Kamelia, o productie Narcotic Creation, alaturi de Cat Music. Primul sau single, “Bucharest Girls”, este un featuring cu Marius Moga, insa Junior High a avut colaborari si cu Anna Lesko, Mamasita, Narcotic Sound and Christian D., Hi-Q sau Corina.

Voxis feat. Kamelia – Am invatat 0

Voxis feat. Kamelia – Am invatat

Voxis si Kamelia sunt deja nume solide in muzica romaneasca, iar acum a venit in sfarsit momentul unei fuziuni muzicale de exceptie! Rezultatul este cel mai nou single VOXIS, se numeste Am invatat si este totodata prima colaborare cu Kamelia.

Kamelia – I Don’t Care 0

Kamelia – I Don’t Care

Kamelia a lansat cel mai nou single – I don’t care. Piesa este produsa de catre George Hora, fratele artistei, la Studio 66 in Timisoara iar muzica si versurile le apartin.

Interviu Exclusiv Kamelia (VIDEO) 2

Interviu Exclusiv Kamelia (VIDEO)

Romanian Club Hits o intreaba pe Kamelia tot ce vrei sa stii despre ea! In afara de intrebarile pe care le avem noi pregatite, vom selecta 5 intrebari ale voastre, iar cea mai buna intrebare va fi rasplatita cu un CD al Kameliei autografat.