Alexandra Stan

Alexandra Stan

Alexandra Stan

Alexandra Stan s-a născut în Constanţa la data de 10 iunie în anul 1989. Deși nu a urmat o școală sau un liceu de muzică, vocea și piesele ei s-au făcut auzite în toată România și în afară, ajungând în topurile multor radiouri.

Acum 20 de ani într-o zi de vară mama mea s-a îndrăgostit de numele de Alexandra și așa am devenit cine sunt: Alexandra Stan. Ce vă pot spune despre mine este că sunt o fire pasională și pasionată de artele frumoase. Muzica a fost și a rămas prima mea dragoste înca de la vârsta de 3 ani când m-am întâlnit cu prima mea muză: mica sirena Ariel. Așa mi-am descoperit înclinația spre muzică și de atunci ea a fost prezentă în fiecare zi din viața mea până când a pus stăpânire complet pe mine.
– Alexandra Stan

Alexandra Stan a intrat în industria muzicală prin 2009 cu piesa Show me the way , produsă de MAAN Studio, aceiași băieți care îi produc şi melodiile în momentul de față.
Melodiile Alexandrei au ajuns în scurt timp în topurile radiourilor și printre cele mai ascultate în cluburi, primul hit după părerea noastră fiind Lollipop, melodie care a căpătat și un videoclip cu aproape 3 milioane de vizualizări pe YouTube.
După succesul avut cu hitul Lollipop, Alexandra Stan a lansat o nouă melodie care nu merită o introducere elaborată deoarece sunt sigur că ați auzit-o cu toți, Mr. Saxobeat .


Alexandra Stan – Mr. Saxobeat OFFICIAL HD MUSIC VIDEO

Mr. Saxobeat este piesa care la momentul actual se află în topul celor mai ascultate melodii la radio, ajungând chiar și pe locul 1, videoclipul piesei fiind la fel de popular la televizor.

Lista melodiilor Alexandrei Stan

  1. Show me the Way
  2. Lollipop (Param Pam Pam)
  3. Energy
  4. Mr. Saxobeat
  5. New Single! : Get Back (ASAP)

Puteți asculta melodiile lui Alexandra Stan pe site-ul ei la sectiunea My Music.

Poze cu Alexandra Stan

Mai multe poze pe site-ul oficial la sectiunea Photo.

Linkuri oficiale Alexandra Stan
Site-ul Alexandrei Stan : www.alexandrastan.ro
Pagina de Facebook : www.facebook.com/AlexandraStanOfficial
Contul oficial de Twitter : @stanalexandra