Neylini

Neylini

Biografie Neylini

Neylini, pe numele ei adevărat Liliana Nae, s-a născut pe 13 iunie 1983 în
oraşul Giurgiu. A urmat cursurile Şcolii Populare de Artă din Bucureşti la secţiunea de canto
muzică uşoară, absolvind cu 10, şi a fost a fost membră a clubului “Mihaela Runceanu”.

Este licenţiată în Relaţii Comercial – Financiar Bancare Interne şi Internationale, întregindu-şi studiile economice cu un master în Managementul Afacerilor Comerciale.

A debutat oficial în 2007 cu piesa “Cu mine nu ţine” (feat. Matteo), piesă compusă de Cornel Zidaru şi reorchestrată de Marius Moga. În acelaşi an, Neylini a cântat la Festivalul Callatis 2007, alături de Delia Matache. După mai bine de 10 ani de experienţă în muzică, Neylini a început o colaborare cu MediaPro Music.

La începutul anului 2009, Neylini a lansat “Muleina“, piesa compusă de Adi Cristescu şi remixată de DJ Andi.Single-ul s-a transformat într-un hit veritabil atât în ţară, cât şi peste hotare. “Muleina” s-a aflat pe primul loc al radiourilor de top din România şi a fost licenţiată în 24 de ţări.

Anul 2010 o găseşte pe Neylini promovându-şi noua piesă, “Ame”. Pentru această piesa a fost folosită aceeaşi reţetă de succes de la hit-ul “Muleina”: “Ame” a fost compusă de Adi Cristescu şi remixată de DJ Andi.

La scurt timp colaborează cu Deepside Deejay, astfel rezultând “Share my love”, o piesă apreciată de fani şi nelipsită din cluburi.

Pe ritmurile lui “Ninja Boy”, single-ul lansat în 2011 şi care l-a avut ca producător pe Mihai Ristea (ex Montuga),Neylini îşi încântă fanii cu un show incendiar şi o voce deosebită.

Cea mai recentă piesă a artistei, “Dayla”, vorbeşte despre orăşelul imaginar al lui Neylini, un loc al distracţiei şi petrecerilor fără sfârşit. Pentru single-ul “Dayla” cântăreaţa a colaborat cu Adi Cristescu si Amsterdam Avenue, si baietii de la de la ABSound.

Videoclipuri / Muzica NeyliniNeylini – Muleina (Official Video)Neylini – Ame (Official New Single 2010)


Neylini – „Share My Love” – Official (Produced by Deepside Deejays)

Linkuri oficiale Neylini
Site-ul oficial : www.neylini.ro
Pagina de Facebook : www.facebook.com/Neylini
Contul oficial de Twitter : @neylini
Contul oficial de YouTueb: www.youtube.com/neyliniofficial