Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Phelipe

Phelipe
Phelipe, pe numele real Aurel Filip, este un compozitor, interpret si producator din orasul Harsova, jud. Constanta, nascut in 1985, si cu siguranta l-ati auzit in multe dintre hit-urile produse de el.

Biografie si Cariera Phelipe

Prima sa activitate artistica a inceput in anul 2001,an in care a infiintat o trupa de breakdance urmand ca dupa 3 ani sa fie cooptat intr-un boyband( Be One),la acel moment inregistrand primul sau album.In vara lui 2005 s-a alaturat echipei de producatori URBAN RECORDS.In acest fel l-a cunoscut pe Connect-r. Cei doi infiinteaza dupa aproape 2 ani propria echipa de productie ce poarta numele de SOUL SISTEM.

In martie 2009 lanseaza videoclipul melodiei „I wanna be I” ,un videoclip inedit in care-l putem vedea in diferite ipostaze( de la Michael Jackson pana la Timbaland) in care isi fac aparitia artisti ca Dj Sava,regizorul Florin Botea, Cristi Stanciu, Emil Lassaria dar si Connect-r.

Impreuna cu trupa Perpetuum, Phelipe formeaza o noua echipa de productie: “P & P Production”.

Vara anului 2009 ii va aduce lui Phelipe o colaborare cu Dj Rynno & Sylvia, piesa “Breathe again” bucurandu-se de succes in randul fanilor.

Nu dupa mult timp revine in atentia publicului cu piesa “Reason for love” in colaborare cu Nick Kamarera. Piesa se bucura de succes avand parte de difuzari pe cele mai cunoscute radiouri din Romania si in scurt timp ocupa primele locuri in topurile muzicale.
Incurajat de succesul melodiei “Reason for love”,Phelipe a decis sa lanseze un nou single „One” melodie ce incet, incet va deveni un hit de proportii.

Phelipe a compus pentru artisti ca: Cristina Rus, Delia,Perpetuum,Connect-r,Flamingo Boys,Diana(Anca Florescu),Dj Rynno & Sylvia, Alin Vaduva, Nick Kamarera…etc.

De-a lungul timpului a avut colaborari cu artisti importanti din industria muzicala romaneasca precum:Alb Negru, Dj Rynno & Sylvia, Loredana Groza, Dj Emil Lassaria ,Nick Kamarera,Perpetuum, Connect-R.

Supranumit si Justin Timberlake de Romania, Phelipe este un artist complex ce are multe de spus in industria muzicala romaneasca.

Videoclipuri & Muzica Phelipe


Nick Kamarera Feat. Phelipe – Reason For Love


Amari feat Phelipe – Never told you


Lora feat Phelipe – Hot Spot

Site oficial Phelipe : www.phelipe.ro
Pagina oficiala de Facebook : www.facebook.com/PhelipeOfficial
Contul oficial de YouTube : www.youtube.com/MyPhelipe