Delia anunta inca un show Psihedelia la Sala Palatului

Delia anunta inca un show Psihedelia la Sala Palatului

psihedelia poster2

Dupa ce anul trecut a reusit performanta de a avea un concert sold out la doar o luna de cand a fost anuntat (Delia’s Winter Wonderland), cu bilete cuprinse intre 490 si 690 de lei, Delia revine azi cu un anunt minunat pentru fanii ei.

Pentru ca biletele de pe 6 martie se epuizeaza intr-un ritm alert si show-ul este aproape SOLD OUT, Delia impreuna cu managementul sau au decis sa puna in vanzare inca o zi de Psihedelia la Sala Palatului, pe 5 martie 2017!

Mi se pare minunat ca oamenii au inceput sa plateasca bilete pentru artistii lor preferati, indiferent ca este vorba de mine sau de altii. Pentru un artist, cea mai mare rasplata, liniste sufleteasca si dovada de recunostinta, este faptul ca poate desfasura show-uri pe baza de bilete. Multa vreme, in Romania, acest lucru nu prea a fost posibil. Dar cred cu tarie ca, in momentul in care obisnuiesti publicul cu productii de calitate, asemanatoare cu cele de nivel international, oamenii vor fi mereu interesati. Eu imi doresc sa ofer un produs din ce in ce mai bun„, declara Delia.

Biletele s-au pus in vanzare online pe www.catmusic.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , iar punctele de vanzare fizice sunt: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librariile Carturesti si Humanitas, Benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

www.deliaofficial.ro/

www.facebook.com/OfficialDelia

http://instagram.com/instadelia

www.youtube.com/user/DELIAOFFICIAL/

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...