Almud & Konstantin

Almud

Biografie Almud

Almud şi-a făcut apariţia pe scena clubbingului românesc în 2003, iar în 2005 a fost desemnat rezident Ministry of Sound România, unde a reuşit mai bine de doi ani să fie amprenta party-urilor cu aceleaşi nume şi să scoată pe piaţă patru compilaţii MoS.

Stilul pe care-l abordează în club poate fi catalogat drept techno-house, însă niciodată nu s-a considerat un DJ limitat pe un singur gen musical.

În tot acest timp, în afară de ‘cariera’ de DJ, a ales să lucreze cu câţiva artişti români, reuşind astfel să se impună pe piaţa românească şi ca producâtor muzical. A colaborat de-a lungul timpului cu trupe ca Akcent, Crush şi Alexandra Ungureanu sau Impact.

Link-uri oficiale Almud

Website: www.djalmud.ro
Pagina de Facebook: facebook.com/djalmud
Contul de Youtube: youtube.com/djalmud
Profilul de Twitter: twitter.com/almud
Profilul SoundCloud: soundcloud.com/almud
Pagina de MySpace: myspace.com/dj.almud

Konstantin

Biografie Konstantin

Mai bine de 10 ani a fost implicat în diverse proiecte muzicale, proiecte pentru care era atât producător cât şi interpret. Totuşi, de câţiva ani, s-a dedicat proiectului Crush + Alexandra, care a reuşit să se impună pe scena dance din România.

În paralel, şi-a inceput cariera de DJ, sub numele de Konstantin, mixând pe aceeaşi scena cu DJ renumiţi ca – Sven Vath, James Zabiela, Audiofly, John Digweed, James Lavelle, Marco Carola – experienţă ce l-a făcut să realizeze ce îşi doreşte şi ce îi place cu adevărat.

Proiectul Stereosonic a luat naştere în 2009, când cei doi buni prieteni, Almud şi Konstantin, au decis că este momentul să aducă un sound nou pe piaţa muzicală românească. Şi, aşa a ieşit ‘Please Stop Me’.
N-a durat mult şi, din difuzoarele boxelor, a ieşit ceva si mai tare: ‘We Rollin’ – prima piesă cu influenţe balkanice din portofoliul muzical românesc.

Stereosonic

Pe lângă producţie muzicală, Konstantin se ocupă şi de partea de regie. Videoclipul piesei ‘We Rollin’ (Stereosonic) este realizat împreună cu Edward Aninaru, iar cel al single-ului ‘I Need U More’ (CRUSH + Alexandra) beneficiază de o regie semnată în totalitate de către Konstantin.

În fiecare vineri, începând cu ora 11:00 P.M., îl puteţi asculta la Kiss Fm, alături de Almud, în cadrul emisiunii Kiss Fm Club Mix, ai căror gazde sunt de aproape doi ani.


Stereosonic – We Rollin’ (Official Video)

Link-uri oficiale Konstantin

Website: www.djkonstantin.com
Contul de YouTube: youtube.com/user/Konstantinonline
Pagina de Facebook: facebook.com/radu.konstantin
Profilul de Twitter: twitter.com/djkonstantin
Profilul SoundCloud: soundcloud.com/djkonstantin