Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

DJ Sava

DJ Sava & Raluka
DJ Sava & Raluka
Dj Sava este unul dintre cei mai populari şi prolifici dji români la momentul actual, reuşind ca, de la an la an să se afirme pe piaţa muzicală românească producând piese ce au ajuns constant #1 în topuri cât şi în preferinţele personale ale ascultătorilor.

De când a început să mixeze în 1990, Dj Sava îşi reinventează constant stilul atât pentru a compune piese moderne cât şi pentru a reuşi să facă oamenii să se simtă bine pe muzica sa. Timp de 10 ani a făcut mii de oameni să se mişte pe ringul de dans în Club No limit din Buzău, iar din 2006 în fiecare vară mixează pe litoral.
Până acum a pus muzică în disco Tineretului, Disco Ring şi club Gossip. Vara asta însă se va continua seria petrecerilor nebune. Oriunde este vorba de muzică electronică, Dj Sava este mereu printre invitaţii de seamă, participând la numeroase festivaluri de muzică electronică: Freedome Festival Vama Veche, Freedome Festival WTC Buc s.a., iar dacă aţi fost la Tiesto, Tom Novy, John Creamer, Mark Knight, Martjen Ten Velden, Djuma Soundsystem, Noir, cu siguranţă stiţi că prolificul dj a mixat în deschidere.
În 2007 Dj Sava a scos primul său album „Love Drops” alături de Cat Music, iar în 2008 a semnat un contract şi cu Ministery of Sound.
Hituri ca “Gone Away”, “Sunshine”, “The Reason” şi “September” l-au propulsat rapid în topuri, Dj Sava numărându-se astăzi printre cei mai căutaţi dji atât în materie de concerte/baluri cât şi de show-uri pe litoral sau premii muzicale – “September” – “Best Dj Song” (Romanian Top Hits 2008), #1 top Nielsen; Dj Sava – “Best Dj” (Romanian Top Hits 2009), Dj Sava – “Best Dj” nominee (Romanian Music Awards 2008, 2000);
În aprilie 2010 Dj Sava a lansat online cel mai nou single al său “I like (The Trumpet)” alături de Raluka. Piesa a beneficiat încă din prima zi de un număr record de preluări în mass media, iar în prima luna de difuzare online a depăşit deja pragul de 200.000 de vizualizări. De asemenea, atât pe situl său oficial www.djsava.ro cât şi pe contul său de YouTube, Dj Sava & Raluka au primit numeroase mesaje de laudă, felicitări şi încurajări de la fani – aceste lucruri reprezentând o certitudine că noul single “I like (The Trumpet)” va fi cu siguranţă hitul verii.
Realizând importanţa online-ului şi a unei bune şi transparente imagini pe internet, conştientizând faptul că a ajunge în urechile fanilor cât mai rapid reprezintă un lucru vital ce poate propulsa sau îngopa un artist şi, propunându-şi totodată ca imaginea sa online să reprezinte cât mai fidel muzica pe care o compune – de viitor, Dj Sava a ales să se implice cât mai activ actualizând zilnic site+ul: www.djsava.ro cu poze şi video-uri din concerte (centralizate în cadrul profilului oficial de Youtube: http://www.youtube.com/user/DjSavaOfficial ), datele următoarelor show-uri şi multe alte noutăţi şi surprize. De asemenea, fanii pot ţine legătura cu el şi pe Twitter (www.twitter.com/Dj_Sava), unde postează constant informaţii despre cariera sa şi activităţile de zi cu zi.

Discografie DJ Sava

2005 – Gone Away (feat. Elena)
2006 – Remember (feat Dana Nicula) [clip regie Vadi Rus] 2007 – Sunshine ( feat Connect-R)  [clip regie Tom Boxer] 2008 – The Reason (feat Connect-R) [clip regie Botea] 2009 – September (feat Raluka) [clip regie Tom Boxer]
2010 – I Like (The Trumpet) (feat Raluka)

Linkuri oficiale DJ Sava
Site-ul oficial : www.djsava.ro
Contul de YouTube : http://www.youtube.com/user/DjSavaOfficial
Contul de Twitter : www.twitter.com/Dj_Sava
Pagina de MySpace : http://www.myspace.com/deejaysava