Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Treitl Hammond

Treitl Hammond

Biografie Treitl Hammond

Treitl Hammond este un binecunoscut Dj, producător şi remixer român născut la data de 29 septembrie, 1981.

Hammond s-a simtit atras de muzica încă din primii ani ai copilăriei, când a început să ia lecţii de pian. În adolescenţă pasiunea pentru sunete şi butoane l-a determinat să se apropie de muzica electronică. Astfel, în calitate de producător, a lansat un proiect vocal trance denumit ‘Evolution’. Tot el a colaborat cu un alt proiect de muzica dance, cunoscut sub numele de ‘Atac’, intrat în topurile româneşti.
Având două proiecte dance la activ, Treitl Hammond a strâns suficientă experienţă ca producător, ceea ce l-a determinat să îşi dorească să evolueze şi ca Dj. Astfel, pe lângă orele petrecute în studio, a ales să se dedice în egală măsură şi platanelor, în spatele cărora continuă să mixeze înca din 2003.
În paralel cu lucrul la propriile producţii muzicale, Hammond a început să remixeze şi să producă pentru artişti cunoscuţi, atât din România cât şi din străinătate. A colaborat cu Dj Sava, Morandi, Tom Boxer, Dj Project, Josh The Funky 1, Greg Stainer, Maverickz, Jesse Voorn, Sebastien Szade şi alţii.

Treitl Hammond este producătorul din spatele a trei dintre cele mai cunoscute hituri ale lui Dj Sava: ‘Sunshine’, ‘Day Of September’ şi ‘I Like The Trumpet’. Toate aceste piese au fost pe primul loc în Romanian Top 100, mai multe săptămâni la rând.
Piesa ‘Little More’ semnată Treitl Hammond a fost inclusă pe albumul ‘Little Mountain Rocks, vol. 1’, mixat de Rene Amesz; anul acesta, ‘Amsterdam’ a fost inclusă în top-ul lunii martie întocmit de Dr. Kucho.

În prezent, Hammond a semnat un contract cu una dintre cele mai mari case de producţie din Marea Britanie, CR2 Records. Împreuna au lansat piesa ‘Squeeze It!’, care este inclusă pe compilaţia ‘Miami 2011’.
‘Royal Elements’ este denumirea celui mai nou proiect clubbing din care Hammond face parte şi care se bucură deja de succes in rândul publicului din Cehia şi Slovacia.

Pentru viitor, Hammond plănuieşte să cucerească zona muzicii clubbing atât în România, cât şi în străinătate.

Muzică Treitl Hammond


Patricia Vittek feat. Royal Elements – I Want U2 Dance


Treitl Hammond @ Sasazu


Treitl Hammond @ Liberty Parade 2009

Link-uri oficiale Treitl Hammond

Website: www.treitlhammond.ro
Pagina de Facebook: www.facebook.com/TreitlHammond
Contul de Youtube: www.youtube.com/user/heemheem81
Pagina de MySpace: www.myspace.com/treitlhammond
Profilul de SoundCloud: www.soundcloud.com/treitl-hammond