Promovare

Daca ai o piesa, un mix sau un remix super tare, contacteaza echipa noastra pe Facebook:

Daca insa, mixul tau nu are trecerile foarte bune, sau din orice alta problema, nu este un mix ok, citeste instructiunile de mai jos.

Iti uram SUCCES!

Atentie! Sectiunea de mixuri de pe Romanian Club Hits nu se adreseaza, din pacate, tuturor. Daca esti un DJ nou, te invitam in grupul RoClubHits Team & Friends de pe Facebook, unde iti poti promova mixurile tale si sa inveti de la alti DJ.


Condiții pentru promovarea mixurilor :
✔ Preferăm mixurile care sunt făcute cu muzică comercială românească (sau într-o proporție mare), insa vom accepta si mixuri cu alte genuri gen Tech House, Trance (trebuie sa fie foarte bune!) etc…
✔ Tracklistul este necesar, cel puțin parțial, iar dacă aveți unele piese care nu le știți numele sau preferați să rămână secrete notați-le cu ID – ID.
✔ Trecerile între piese să fie făcute curat, să nu se suprapună beat-urile, să nu zgârie pe timpan, dacă ești DJ nou, nu te juca cu efectele că strici piesele.

Dacă ne-ai trimis mail pentru promovarea unui mix, te rugăm să verifici următoarele:
▶ să conțină link de ascultare și download (recomandăm ZippyShare/SoundCloud/MixCloud)
▶ tracklistul să fie adăugat și corect scris (piesele în ordine neapărat!)
▶ lasă câteva detalii despre tine (experiența de DJ, din ce oraș ești etc..)
În cazul în care mixul nu ți-a fost aprobat, sau nu ai primit un răspuns după cel mult 7 zile, te rugăm să ne contactezi deoarece ceva n-a fost bun la el, sau nu a fost destul de bun pentru a fi publicat pe site, din vina ta (ai treceri naspa, melodii alese prost, sau e facut din alte genuri de muzica electronica.)
✖ Limita pentru mixuri este de 1 (UNUL SINGUR) pe luna/DJ . Trebuie sa lasam si altor dj locul de a se promova.
✔ Poti oricand reveni cu alte mixuri, facute mai bine, cu melodii cat mai noi.
Bafta!

Daca esti un artist (sau trupa) nou si doresti sa te lansezi cu o piesa sau un single astept mail-ul tau.