Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Alexandra Stan feat. Jahmmi – 9 LIVES


Alexandra Stan incepe anul in forta cu un nou single extras de pe albumul «Alesta», lansat in Romania pe 9 martie anul trecut.

Dupa turneul de promovare din Asia ce a avut loc in primavara anului trecut, difuzari in topurile muzicale internationale si numeroase aparitii publice, dar si datorita succesului unor piese precum „We Wanna”, „I did it mama”, “Balans”, “Ecoute” şi „Boom Pow”, Alexandra Stan a hotarat sa filmeze inca un clip pentru o piesa de pe acest album.

Alegerea artistei este una motivata de succesul de care s-a bucurat acest single in concerte si feedback-ul publicului.

Cel de-al 6-lea single de pe albumul “Alesta” pentru care artista a filmat clip este „9 Lives”, un featuring cu artistul reggae din Bulgaria, Jahmmi.

Piesa este despre puterea de a te ridica si de a te reinventa. Clipul l-am filmat in Constanta, in locurile dragi mie, aici unde am cea mai buna energie. Am ales ca locatii portul maritim, valea portului dar si parcul in care am copilarit. Chiar daca a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat si faptul ca am filmat acasa au transformat totul intr-o experienta frumoasa.” povesteste Alexandra Stan.