Elena feat. Danny Mazo – Senor Loco

elena4

Dupa succesul european al piesei “Mamma mia”, Elena Gheorghe lanseaza un nou single in limba engleza, “Señor Loco”, un feat. cu artistul columbian Danny Mazo. Videoclipul piesei este o extravaganta vizuala plina de culoare, care aminteste de bucuria si energia fiestelor din Sudul Spaniei.

Odata cu lansarea in Romania a piesei “Señor Loco” (single-ul este deja in promovare pe radiourile din Spania), Elena surprinde cu o noua imagine plina de senzualitate si exuberanta, ce combina elemente din spectacolul temperamental al dansatoarelor de flamenco, cu libertatea si forta frumusetilor din America Latina.

Señor Loco ma intoarce la prima mea mare iubire, muzica latino. E o poveste vizuala foarte colorata, plina de bucurie si de spectacol, e intrarea perfecta in vara, in perioada noptilor albe, a petrecerilor cu dans pana dimineata, a vacantelor”, spune artista.

Imaginea mea pentru acest clip este foarte senzuala, exploziva, solara si rolul pe care-l interpretez m-a readus in zona de temperament si atitudine in care ma simt extraordinar, in energia personajelor din America Latina, femei spectaculoase, fara complexe, asumate si puternice”, continua Elena.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...