Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Geo Da Silva – Kiss Me

14039908_10208036440842115_8449859382655004624_n

Geo Da Silva marturisea la inceputul verii ca, in urmatoarele 3 luni, va lansa 3 piese si 3 videoclipuri. Astazi, lanseaza cel de-al doilea single, Kiss Me, dupa ce in cu cateva saptamani lansa piesa “I Want You”, alaturi de Mr Sax.

Ca si in cazul altor piese lansate, Geo Da Silva este si compozitorul noului single “Kiss Me”, lansat in colaborare cu DJ Gabro, Mr Sax si Alexandra Mitroi. De aceasta data, Geo a compus piesa alaturi de Cosmin Basasteanu si Alexandra Mitroi. Videoclipul este regizat de catre Ovidiu Roteliuc si a fost filmat in Timisoara.

In urma cu cateva luni, Geo Da Silva a lansat o piesa cu versuri in limba romana, “Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu si eu”, “Romania danseaza”. Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.

Dj Gabro, pe numele sau real, Gabriel Lacatusu este un Dj/Producer stabilit in Torino(Italia), originar din Targu Neamt si se afla la prima sa colaborare de acest nivel, iar pe viitor artistul promite sa ne surprinda!

Alexandra Mitroi s-a facut remarcata in 2015 la Vocea Roamniei datorita calitatilor ei vocale. Colaborarea dintre cei doi a aparut in mod natural in urma lansarii primului ei single “Inside Story”. Desi Alexandra sustine cu tarie ideea de “band”, a acceptat provocarea lansata de Geo, iar rezultatul este inedit.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul, apoi va astept cu impresii. Enjoy!