Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Gipsy Casual feat. Starchild – Let me go

Gipsy_Casual_01_30e3bf4527
Gipsy Casual feat. Starchild? O combinatie la care, cu siguranta, nu se astepta nimeni! Astazi, artistii lanseaza piesa si videoclipul “Let me go”.

O coproductie Cat Music si Sprint Media, single-ul “Let me go” a luat nastere de la o linie melodica creata de catre Cristi (Starchild), iar vocea Gyei s-a potrivit de minune in context. Videoclipul a fost filmat pe Coasta de Azur, la Cannes (Franta) si in Mamaia, in regia lui Alex Ceausu.

Pe Starchild il stiti din colaborarile cu DJ Allexinno, “Senorita”, “Joanna”, “Bailamos”, “Baila Macarena”, dar si cu baietii de la Sunrise Inc pentru piesa „Lick Shot”.

A fost anul provocarilor si consider ca Gipsy Casual e pregatita de orice, datorita polivalentei pe care o are trupa. Noi suntem deschisi provocarilor! Cu Starchild am avut o colaborare minunata, a fost rezonanta din prima! ‘Let me go’ este o piesa diferita de tot ce a compus si cantat Gipsy Casual pana acum, fiind dance-party, in proportie de 100%, cu influente iberice”, spune Mihai de la Gipsy Casual.