Giulia feat Dorian Popa – Ploaie de vara

Giulia feat Dorian Popa – Ploaie de vara


Giulia, una dintre cele mai longevive cantarete din Romania, cunoscuta pentru timbrul vocal unic, piesele sensibile dar si pentru felul in care danseaza, face echipa cu unul dintre cei mai iubiti artisti din noua generatie, Dorian Popa. El, a plecat din serialul fenomen < Pariu cu Viata > si a ajuns sa aiba cele mai difuzate piese pe radiourile comerciale, dar si videoclipuri care depasesc 20 de milioane de vizualizari pe youtube.

Despre colaborarea cu Dorian Popa, Giulia se declara extrem de incantata: “Il stiam pe Dorian, dar pana sa ne intalnim in studioul lui What’s Up nu interactionasem foarte mult. L-am descoperit altfel, un artist extrem de implicat in ceea ce face si foarte dedicat. Piesa este perfecta pentru sezonul estival! >

Videoclipul piesei < Ploaie de vara > a fost regizat si produs de catre Vlad Huidu, sotul Giuliei. Dupa cum sugereza chiar titlul melodiei din videoclip nu putea sa lipseasca ploaia, iar provocarea a fost coregrafie contemporana in ploaie.

< Piesa s-a nascut in studioul fratelui What’s Up si mi-a placut de la primul play. Stiam ca Giulia este pasionata de dans asa ca banuiam ca o sa vrea o coregrafie in videoclip. Provocarea a fost sa fac miscarile de dans perfect. Va recunosc ca am avut emotii, dar sunt extrem de multumit de rezultat!> a declarat Dorian Popa.

You may also like...