INNA – Bop Bop (feat. Eric Turner)

INNA – Bop Bop (feat. Eric Turner)

inna-bop-bop
“BOP BOP” are un sound diferit fata de piesele cu care INNA si-a obisnuit fanii, este spectaculoasa si surprinzatoare, lucru confirmat de vedetele din Romania care au ascultat piesa in premiera in cadrul proiectului “First Listen with the Stars”. Smiley, Horia Brenciu, Andreea Esca, Razvan si Dani, Cabral, Andreea Raicu sunt doar cateva dintre numele care au acceptat provocarea INNEI.

INNA este o fata cool, cu un vibe bun, ne-am inteles bine de la inceput, s-au legat lucrurile frumos, iar piesa a iesit tare. Sunt onorat sa colaborez cu INNA, este un artist cu care imi face placere sa fiu in studio”, a declarat Eric Turner.

BOP BOP” mi-a placut de la primul play, de cand era doar o idee pe care mi-a aratat-o Eric in studio. Mi s-a parut ca e altceva, e o piesa vesela, nebuna si energica si sper sa o ascultati cu placere”, a spus INNA.

Piesa este compusa de Marcel Botezan, Sebastian Barac, Eric Turner si Thomas Troelsen (“Marabou” – Antonia, “We are one” – Jennifer lopez si Pitbull – imnul Cupei Mondiale), iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti, pornind de la ideea INNEI care si-a dorit un videoclip foarte fashion si fresh. Regizorii clipului sunt John Perez, Dimitri Caceaune si David Gal, iar DoP George Dascalescu.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...