JO – Sangria (Official Video)

JO – Sangria (Official Video)


JO revine cu un nou single si un videoclip, „Sangria”, parte din proiectul sau special „Summer Pack”, demarat in urma cu o luna, odata cu lansarea piesei „Maria”.

Artista a lansat piesa in cadrul unui party aniversar, alaturi de prieteni, colegi si familie. Amna, Mandinga, Marius Moga, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, Nadir, Robert Toma, Ana Baniciu, Mircea Eremia, Lariss, Lino, Tequilla, Raluka, Cotofana si Tibulca sunt cativa dintre cei care s-au distrat pana dimineata impreuna cu JO.

Premiera videoclipului a fost urmata de un show live, sustinut de JO impreuna cu Mandinga. Alaturi de artista au mai urcat pe scena Nadir si Liviu Teodorescu.

„Sangria” este continuarea piesei „Maria”, si la fel ca cea din urma, a fost scrisa alaturi de Serban Cazan in cadrul taberei de creatie Cat Music Camp, desfasurata in Spania.

Sangria este continuarea piesei Maria si pot spune ca din Summer Pack-ul pe care mi l-am propus sa il lansez vara aceasta, Sangria este piesa mea de suflet. Melodia a inceput sa fie scrisa anul trecut in Spania si de curand am terminat-o cu Serban Cazan. Daca in Maria eram impreuna cu iubitul meu in vacanta si petreceam, in Sangria povestea continua cu mine fiind singura, nostalgica si amintindu-mi de acele momente frumoase petrecute alaturi de omul pe care il iubesc”, a declarat JO.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...