Liviu Teodorescu & Dorian Popa feat. Laura Giurcanu – Fanele

dorian_popa_fanele
Ce au in comun Liviu Teodorescu, Dorian Popa si Laura Giurcanu? #Fanele, desigur! Cei trei si-a unit ideile si creativitatea si, astfel, a luat nastere una dintre cele mai neobisnuite colaborari din industria muzicala!

Am facut piesa #Fanele acum vreun an si jumate, in camera de hotel, dupa concert. Deci pot spune ca refrenul este inspirat din fapte reale. Initial, piesa parea adevarata nebunie, insa dupa ce au tras voce Laura si Dorian si au inteles conceptul, mi-am dat seama ca o sa iasa ceva foarte tare!” a declarat Liviu Teodorescu.

Scrisa intr-o moment de maxima inspiratie, povestea din viata artistului este una reala, spusa intr-un mod amuzant, si pe alocuri autoironic. Intregul videoclipul este construit ca o parodie la viata, uneori zbuciumata, a artistilor.

Nu m-am asteptat niciodata la o piesa atat de fun si am stiut din prima ca va fi o super colaborare. Cred ca #Fanele este o piesa amuzanta, dar curajoasa in acelasi timp. Sper ca oamenii sa inteleaga gluma si sa nu ia textul ca atare.” a spus Dorian Popa.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...