Uddi – Aseara ti-am luat basma

CM6A7411webblog
Vine vara si odata cu ea, un nou single marca UDDI: un remake al uneia dintre cele mai cunoscute si iubite piese din folclorul romanesc: ‘Aseara ti-am luat basma’ a Mariei Tanase.

UDDI este un artist versatil, care poate trece cu usurinta printr-o multitudine de genuri muzicale, de la reggae la pop si pana la… folclor. Pentru ca iubeste muzica in toate formele ei si este inspirat de marii artisti ai Romaniei, UDDI ne ofera o alta versiune a piesei Mariei Tanase.

Piesa este compusa de catre Randi, care a plecat de la refrenulmelodiei originale, dar a adus versuri actuale, ce imbina folclorul romanesc cu ritmurile reggaeton.

Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, care a reusit sa transpuna povestea piesei intr-un bar american din anii ’30. Surpriza clipului este scena de tango dintre UDDI si Ana Barnoschi, partenera sa din videoclip, o ipostaza noua si inedita pentru artist.

Vreau ca lumea sa se distreze cand asculta ‘Aseara ti-am luat basma’, sa danseze pe ea, iar daca se intampla asta, ma declar multumit. Imi place mult sa experimentez, sa cant orice gen muzical, sa ma joc si imi doresc ca piesa mea sa aduca un zambet pe fetele oamenilor„, spune Uddi.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...