Xonia feat Sonny Flame – Jiggling

Xonia feat Sonny Flame – Jiggling

xonia-sonny-flame
Sexy. Flexibili. Pasionali. Xonia si Sonny Flame au intrat intr-o sala de gimnastica si vor sa prelungeasca vara cu un videoclip hot.

Cei doi artisti se antreneaza intens si ne arata miscari desprinse din programul de zi cu zi. Antrenamentele nu lipsesc nici din rutina fiecaruia, drept dovada stau trupurile lor super-fit.

Am avut o pauza muzicala, fiindca am fost debusolata de ce imi doream dar si ce doreste industria muzicala de la mine. Am avut o perioada in care m-am simtit pierduta si a trebuit sa ma redescopar din punct de muzical. Am lucrat mult in diverse studio-uri sa gasesc soundul care sa ma reprezinte. Am renuntat la ideea de a lansa piese doar de dragul de a lansa. In sfarsit, va prezint o piesa pe care o iubesc, pe care o simt, inspirata din realitate si sper ca publicul sa simta lucrul asta. M-am reinventat, am evoluat ca artist. Am avut mare noroc de echipa care mi-a fost si imi este alaturi. Fara ei, videoclipul nu ar fi fost posibil. La fel, fara vocea lui Sonny Flame, care da o alta culoare piesei si un vibe exotic, nu ar fi iesit piesa asa cum e acum”, declara XONIA.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...