3rei Sud Est revine pentru o seara la premiile RMA 2012

3rei Sud Est, cea mai apreciata trupa dance romaneasca se reintoarce pe scena, pentru un moment special dedicat exclusiv celui mai important eveniment muzical al anului – Gala aniversara Romanian Music Awards 2012.
Evenimentul va avea loc la Craiova, pe data de 8 iunie, unde fanii vor avea sansa sa-i vada din nou impreuna, intr-un spectacol live de exceptie.

3rei Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piata romaneasca si a primit titlul “Regii muzicii dance”.

Laurentiu, Mihai si Viorel au format in 1998 primul grup soul/dance din Romania, obtinand cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti.
Cei trei au reusit sa doboare, la momentul aparitiei, toate recordurile in materie de vanzari: 800.000 de casete audio si CD-uri vandute in toata tara. Discul 3rei Sud Est, lansat in 1998, a fost vandut in peste 200.000 de exemplare pe caseta audio, dar si in 6.000 de exemplare pe CD, cifre incredibile pentru acea perioada, greu de atins si in prezent.

3rei Sud Est vor interpreta bine-cunoscutele titluri din repertoriul propriu, piese care au consacrat proiectul si care reusesc de fiecare data sa trezeasca amintiri placute publicului.


3rei Sud Est – Vorbe care dor


3rei Sud Est – Alaturi de ingeri


3rei Sud Est – Cu capu-n nori


3rei Sud Est – Clipe


3rei Sud Est – Amintirile

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

Lasă un răspuns