Alessia feat. Pavel Stratan – Vorbe letale

alessia vorbe letale
Alessia lanseaza piesa “Vorbe letale”, in colaborare cu Pavel Stratan, alaturi de Red Clover Media si Cat Music.

Daca pentru Alessia este prima colaborare, Pavel Stratan a fost implicat in mai multe featuring-uri, printre care cel cu Anna Lesko, pentru hitul “Leagana barca”.

Intre mine si Pavel s-a creat imediat o conexiune si am lucrat foarte bine impreuna. Pavel Stratan este un artist complet, un compozitor si interpret desavarsit, cu un talent unic. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu una dintre cele mai bune voci masculine, in opinia mea. Si mai mult, m-am bucurat sa aflu ca sunt artista preferata a Cleopatrei Stratan. Am fost impresionata cand Cleopatra a scris intr-un proiect pentru scoala ca ceea ce fac eu o inspira. Sper ca si pe voi sa va inspire piesa “Vorbe letale” si sa gasiti cuvintele potrivite pentru a face lucrurile sa functioneze intr-o relatie”, declara Alessia.

Compus de catre Bros Project alaturi de Alessia si Pavel Stratan, “Vorbe letale” este al treilea single cu versuri in limba romana pentru Alessia, dupa “Ploua” si “Hacker de sentimente”. Pavel Stratan a colaborat recent cu Anna Lesko pentru videoclipul piesei “Leagana barca” si cu Jorge, pentru piesa “Geamantan”.
De cand am auzit primele acorduri mi-a placut piesa si am inceput sa lucrez la ea. Vestea buna a venit cand am fost anuntat ca voi colabora cu Alessia. Imi plac foarte mult cele doua piese ale ei. La fel ca si mie, ii plac jocurile de cuvinte si are o voce superba, ce nu poate fi confundata. La capitolul “frumoasa si sexy”, ce sa mai spun, de fapt daca nu eram insurat, as fi spus mai multe. A da, mai are si doua dansatoare, la fel de dragute, abia astept filmarea clipului. Iar baietii care au facut instrumentalul sunt foarte talentati, poate ma grabesc sa spun, dar astazi deja am inceput sa lucrez la o alta piesa, semnata tot de ei. De aici incolo veti auzi lucruri bune si tot mai des despre acesti baieti tineri si talentati”, a completat Pavel Stratan.

Alessia si Pavel Stratan vor filma, in curand, videoclipul piesei “Vorbe letale”, dar pana atunci puteti sa-i urmariti pe cei doi artisti pe paginile lor de Facebook.

You may also like...

Lasă un răspuns