Allexinno & Mirabela – Loving You

Allexinno revine cu un nou single “Loving You”, impreuna cu Mirabela Cismaru, fosta concurenta de la “Vocea Romaniei”.

Allexinno si-a inceput cariera muzicala ca DJ in 1994, iar din 2006 a inceput sa activeze ca producator muzical. Din 2010 s-a axat pe muzica mainstream si a compus, produs, remixat pentru proiectul Allexinno & Starchild, dar si pentru alti artisti autohtoni. Cea mai cunoscuta piesa a proiectului Allexinno & Starchild este  “Senorita”, piesa care a fost un hit atat in tara cat si in strainatate, primind si o nominalizare la categoria “Cea mai buna piesa romaneasca din Romania in 2011”, la Balkan Music Awards.

Pentru noul single “Loving You”, Allexinno s-a hotarat sa o coopteze in proiect pe Mirabela, care se potriveste perfect ca atitudine si stil cu mesajul piesei. Muzica, versurile si orchestratia piesei ii apartin lui Allexinno, fiind primul produs din multele ce vor urma in noua formula.

Mirabela Maria Cismaru are 18 ani si este eleva la Colegiul Național “Spiru Haret” din Targu – Jiu. “Pasiunea pentru muzica mi-am descoperit-o inca de la 5 ani, cand o auzeam pe mama toata ziua cantand. Am mostenit acest talent de la ambii parinti, mama fiind interpreta de muzica populara, iar tata la randul lui a cantat o perioada impreuna cu mama, formand o trupa, insa mai tarziu s-a reprofilat si a continuat cu pictura. Timp de 5 ani am activat la Palatul Copiilor din Targu-Jiu, la sectiunea de muzica usoara, unde am studiat si chitara. De la varsta de 13 ani am mers prin toata tara la festivaluri de muzica usoara, obtinand premii de la cel mai mic la cel mai mare. Anul trecut m-am hotarat sa particip la show-ul de televiziune „Vocea Romaniei”, unde am facut parte din echipa lui Marius Moga si am ajuns pana la etapele LIVE.” a declarat tanara artista.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns