Allexinno & Starchild – Samira

Allexinno & Starchild s-au reunit dupa o pauza de 1 an si lanseaza de Valentine’s Day, piesa “Samira”.

Ne bucuram ca am luat decizia de a reuni proiectul inca de la inceputul acestui an si suntem pregatiti sa „zdruncinam” ringul de dans si topurile in anii ce vor urma. Piesa „Samira” este o compozitie: muzica, text si orchestratie, Allexinno & Starchild. Numele „Samira” care tine si titlul piesei, vine din fascinanta lume araba, iar povestea este una „de film” intre doi tineri care nu cunosc limite cand vine vorba de iubire. Sunteti invitati in lumea noastra, in lumea Samirei. Play!

Allexinno & Starchild in 2011 luau cu asalt topurile din tara si strainatate, single-ul de debut “Senorita” devenind rapid un hit. “Senorita” a fost numarul unu in cele mai importante clasamente din Romania. De asemenea a avut un mare succes in tari precum: Bulgaria, unde a fost numarul unu in Top 100 Airplay Chart Bulgaria, Serbia, Albania, a fost licentiata in numeroase teritorii, incluzand Germania, Franta, Olanda si Belgia, si a fost nominalizata la categoria “Cea mai buna piesa romaneasca din Romania in 2011”, la Balkan Music Awards, cel mai important festival care premiaza muzica din Balcani.


Dupa ce timp de un an au lucrat si colaborat cu alti artisti, Allexinno & Starchild s-au reintors la proiectul lor de suflet si au inceput sa lucreze impreuna la mai multe piese. Prima piesa lansata este “Samira”, mai multe urmand sa fie ascultate de catre fani in perioada urmatoare.

You may also like...

Lasă un răspuns