Andrea feat. Gabriel Davi – Only You

andrea only you

Cantareata care a devenit faimoasa pentru colaborarile sale cu artisti internationali de Top 10, pentru concertele internationale care au dus-o din Macedonia in Statele Unite, pentru ritmurile sale hipnotice si frumusetea exotica lanseaza astazi o noua piesa…Only You.
Andrea s-a nascut in Sofia si este mandra de radacinile sale artistice. Ea intra pe scena la varsta de patru ani, urmand calea deschisa de familia sa formata dintr-un dansator, violonist, dirijor de cor si un compozitor. Ea a inceput cu lectii de balet, urmand sa ia lectiile de pian cu matusa sa – celebra cantareata de opera. Bunicul sau a introdus-o in tainele chitarei, invatand-o cantece traditionale vechi.

La doar 19 ani s-a lansat pe scena muzicala internationala, ajungand ca in scurt timp sa aiba concerte in Romania, Turcia, Grecia in Elvetia, Belgia, Olanda si chiar SUA. Printre colaborarile sale se numara Bob Sinclar, Geo da Silva, Mario Uinas si Shaggy, alaturi de care a sustinut un concert de proportii in New York.

Cantareata are peste 50 de single-uri si 30 de videoclipuri, printre care ‘I wonder Why’, ‘Tyalee’ si ‘Belezza feat Shaggy’.

Piesa ‘Only You’ este un featuring cu Gabriel Davi si are un sound pur pop care va va surpirnde inca de la prima ascultare. Inflexiunile vocale calde ale lui Andrea iti fac inima sa se sincronizeze cu povestea sa de dragoste, amintindu-ti in acelasi timp de fiorul relatiilor destramate si de speranta impacarilor.

Impreuna cu noul sound, Andrea a adoptat o schimbare de imagine care ii reflecta perfect personalitatea, vibrand in culori pastel, detalii retro cool si..multe zambete.

Mai multe despre Andrea pe Facebook.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

2 Responses

  1. Bogdan spune:

    Naspa Piesa!

  2. hatmatuki spune:

    naspa rau

Lasă un răspuns