Andreea Balan – Money Love

Cantareata-dansatoare incepe primavara cu ‘Money Love‘, o piesa noua cu un concept puternic: ‘girl power’. Textul este dedicat femeilor care cred ca dragostea nu poate fi cumparata.

Cred ca ‘Money Love’ este o piesa puternica in care se vor regasi foarte multe domnisoare. Cand am auzit-o prima data am simtit cum imi da incredere in mine si ma face sa ma simt mai puternica, mai independenta si mai sexy. Asta e sentimentul pe care vreau sa il traiasca fiecare femeie care asculta noul meu single, spune Andreea, pe pagina sa de Facebook .


Andreea Balan – Money love (Official Single 2012)

Andreea Balan este artista cu cel mai complex show din Romania. Artista imbina muzica cu diferite stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume. Dupa show-ul ‘Lectia de dans din 2010’, in 2011 a lansat nu mai putin de 3 showuri diferite: ‘Dancing Show’, ‘Bunny Show’ si ‘Christmas Party’ si a sustinut peste 150 de concerte in toata tara, inclusiv in cele mai mari 33 de orase din tara cu turneul ‘Mix Music Evolution’.
In 2012 pregateste alte surprize, alte costume si show-uri noi.

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

Lasă un răspuns