Annely Cole – Destination Unknown

annely cole destination unknown
Annely Cole, artista care a cucerit Europa cu muzica ei, isi lanseaza noul single. Destinantion Unknown este o piesa cu un sound diferit ce vorbeste despre o iubire de mult apusa.

Annely a lucrat tot cu echipa Gala Records si pentru acest single, iar artista spera ca si aceasta piesa sa ajunga la inimile ascultatorilor. Cu un look diferit si un timbru vocal special cantareata este hotarata sa faca aceasta piesa un hit.

Ascultatorii vor sa se regaseasca in povestea ta si mi-am dorit foarte mult ca niste experiente sa stea la baza pieselor mele. Gabriel Huiban si echipa lui au inteles dorinta mea si au facut asta cat se poate de bine. Destination Unknown este pentru toti aceia care la finalul unei relatii s-au simtit debusolati!” a declarat Annely Cole

Cantareata este nascuta in Romania si este stabilita de ani buni in Italia, in prezent Annely este in tara unde urmeaza sa mearga la o serie de emisiuni pentru a promova noul ei single. In aceasta vara artista va sustine un turneu in Polonia, unde single-ul ei de debut, Need You, a ajus in fruntea clasamentelor muzicale.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns