Arando Marquez feat. Randi – Run Away

arando marquez randi run away
Arando Marquez – unul dintre cei mai aparte DJ de la noi revine cu un nou single: ‘Run Away’. Piesa este o colaborare cu Randi si reprezinta o evolutie a artistului fata de single-ul precent – ‘Need Ya‘ care a fost unul dintre hit-urile verii 2012.

Despre colaborarea cu Randi, Arando are numai cuvinte de lauda:
Cand am realizat piesa ne-am gandit la o voce sensibila iar Randi a fost cea mai buna optiune, la care eu si Connect-R ne-am gandit din prima. In plus, suntem prieteni buni si amandoi pitesteni asa ca totul a mers ca pe roate’, a declarat zambind Arando.La randul lui, Randi a adaugat:
M-am bucurat sa colaborez cu Mihai la aceasta piesa, noi fiind prieteni apropiati. Am incredere in potentialul lui, iar piesa este foarte buna si sper sa va fac placere sa o ascultati la fel cum si noua ne-a facut placere sa o inregistram’.
Avand deja o experienta de producator si DJ in spate, Arando este la curent cu evolutia trendurilor muzicale, iar pasul urmator in aceasta directie este ‘calitatea, nu exista un raport mai bun al evolutiei decat calitatea Asa ca fiti pe faza pentru ca urmeaza lucruri bune’, a spus Arando.

Piesa ‘Run Away’ ne imbie la vacante si evadari din cotidian, iar Arando nu se lasa mai prejos: ‘Locul conteaza mai putin, important e sa fii cu persoana potrivita’.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns