Tagged: Adrian Eftimie

Adrian Eftimie s-a născut la data de 17 mai 1978 în București.
În 1991, din pasiune pentru muzică, “construieste” Împreuna cu cel mai bun prieten al său, primul post de radio pirat din Romania. Trece apoi, rapid, prin prima etapă a radioului independent din Romania, (de data aceasta “legal”) la Uniplus Radio. În acelasi timp iși dezvoltă pasiunea pentru mixat, activând pentru prima dată ca DJ în Clubul Le Baron – unul dintre cele mai cunoscute cluburi din acea perioada și în doar cațiva ani, exact cand muzica electronica începe sa ia avânt în România, devine rezidentul clubului Space.
În 1997 începe colaborarea cu Radio 21 iar in anul 2003 emisiunile sale se “muta” la Kiss FM.
Începand cu Septembrie 2004 Adrian Eftimie devine unul dintre rezidenții Kristal Glam Club, experiență care îi oferă cele mai mari satisfacții de până atunci în cariera de DJ.
Doi ani mai tarziu iși începe cariera de producător muzical, astfel încat în vara anului 2006 lansează hitul “No Side Effect”. Piesa a fost remixata de foarte mulți producători români și străini. Urmează și alte piese – “Desire”, “City Lights”, “Black Sea Coast” si “Elevation”, cu aceasta din urma (în 2007) caștigă concursul Heineken Music Thirst și mixează pentru prima data peste granițele României.
2007 este anul în care Adrian Eftimie alege sa facă parte din echipa care a lansat unul dintre cele mai bune posturi de radio cu muzică electronica din Europa: One FM – Club Station. Emisiunile sale pot fi ascultate și acum la One (Underground & Dance Station) în fiecare seară de joi începand cu ora 22.00
La premiile Nights.ro, ceremonie desfașurată pe 28 februarie 2009, iși vede visul împlinit. După ce în 2005 câștiga locul 1 la secțiunea “Cea mai mare ascensiune”, anii 2006 respectiv 2007 îl clasează direct pe locul 2 la categoria “Cel mai bun Dj Roman”. Și nu se oprește aici – în 2009 Adrian Eftimie ridică trofeul Nights.ro pentru “Cel Mai Bun DJ Roman”!

Adrian Eftimie – Alive 0

Adrian Eftimie – Alive

Unul dintre cei mai apreciati dj din Romania, Adrian Eftimie, care semneaza condica a numeroase evenimente de muzica electronica din Romania, lanseaza single-ul „Alive”, vibe-ul pe care trebuie sa-l imbini cu briza marii pentru o vara incendiara…

Adrian Eftimie – Lost And Found 0

Adrian Eftimie – Lost And Found

Printre gig-urile saptamanale, Adrian Eftimie, caci despre el este vorba, isi face timp sa lucreze si la piesele proprii. Cea mai recenta productie iesita din studioul sau este `Lost And Found`.

Romanian Club Hits – Iunie 2011 (+Official Mix DOWNLOAD) 12

Romanian Club Hits – Iunie 2011 (+Official Mix DOWNLOAD)

Editia Iunie 2011 a sosit si vine cu o surpriza pentru toti ascultatorii si vizitatorii Romanian Club Hits! Incepand cu aceasta luna vom lansa mixuri oficiale ale site-ului, doar cu cele mai noi piese ale lunii curente. In aceasta editie am inclus 18 piese noi, intr-un mix de ~80 de minute, care cu siguranta o sa va placa.

Adrian Eftimie – Lonely 4

Adrian Eftimie – Lonely

Trecuse mult timp de când Adrian Eftimie nu mai lansase nici o piesă, dar așteptarea a meritat! Lonely este numele noii piese a lui Adrian Eftimie și sună diferit de tot ce se aude la ora actuală prin cluburi.