Adrian Eftimie – Alive

adrian eftimie alive official single
Unul dintre cei mai apreciati dj din Romania, Adrian Eftimie, care semneaza condica a numeroase evenimente de muzica electronica din Romania, lanseaza single-ul „Alive”, vibe-ul pe care trebuie sa-l imbini cu briza marii pentru o vara incendiara.

Single-ul „Alive” este compus de insusi Adrian Eftimie si este continuarea povestii piesei „Lonely”, lansata in anul 2011, unde protagonista a fost Gina Pistol.

Gina este una dintre cele mai bune prietene ale mele, iar colaborarea dintre noi va continua cu siguranta si pe viitor, in urmatorul meu videoclip„, spune Adrian Eftimie.
Adrian Eftimie si-a inceput cariera de dj la o varsta frageda, iar in 2006 lanseaza primul sau single „No Side Effect”, alaturi de Sony Music, piesa care se claseaza pe primele pozitii in topurile muzicale. Urmeaza single-uri ca „Desire”, „City Lights” sau „Elevation”, single care castiga Heineken Music Thirst si care il aduce pe Adrian Eftimie mai aproape de marile festivaluri de muzica – Ministry of Sound (Londra), Turnmills (Londra), Le Souk (New York), Buddha Bar (Sharm El Sheikh).
In 2009, lui Adrian Eftimie ii este decernat trofeul Nights.ro pentru “Cel Mai Bun DJ Roman”, trofeu ce ii consolideaza pozitia in muzica.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns