Blue Zone feat. Dj Yulis – Amore

Blue Zone feat Dj Yulis - Amore
“Amore” este single-ul de debut al unui nou proiect ce se lanseaza pe piata muzicala din Romania. Este vorba de o colaborare inedita între BlueZone si Dj Yulis. BlueZone are in componenta sa pe Octavian Mircea (Megastar) si pe Romulus Craciun.

Colaborarea cu BlueZone a fost ceva deosebit pentru mine si sunt foarte incantat de rezultat. Vom munci foarte mult la acest proiect si speram din tot sufletul sa placa publicului… a declarat Dj Yulis.


Blue Zone feat Dj Yulis – Amore (final version)

Ei sunt din diferite zone ale tari, Octavian Mircea este din Corabia jud. Olt, Romulus Craciun este din Constanta iar Dj Yulis este din zona Moldovei mai exact judetul Iasi,dar asta nu i-a impiedicat sa nu colaboreze. Atat BlueZone, cat si Dj Yulis, au si proiecte separate.
BlueZone se ocupa foarte mult pe partea de productie,lucrand in studio-ul lor Blue Media Production, atat pentru ei cat si pentru alti solisti. Dj-ul are show-uri mai mult in cluburile din Iasi dar este si animator radio la un post local.
Single-ul ”Amore” emana buna dispozitie, energie si in acelasi timp fragilitate, piesa este produsa in studioul Blue Media Production din Pitesti , acolo unde vor lua nastere si alte proiecte.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

2 Responses

  1. mihai spune:

    imi place amore ! abia astept si noua piesa like you .. succes voua ..

  2. dj. spune:

    frumos///

Lasă un răspuns