Cami Hedlinger – King of Party

cami hedlinger king of party
Cami Hedlinger, alaturi de label-ul Voices Media lanseaza un nou single – King of Party. Piesa este compusa si produsa de Costin Milon, pe versuri scrise chiar de Cami. Inregistrarea, mixajul si masteringul au fost realizate la Super Sound Studio (inginer de sunet:Costin Milon).
Cami Hedlinger, este o tanara de 20 de ani din Constanta, care a debutat in peisajul muzical autohton in aceasta vara. Primul ei single, (Love Dust) realizat in colaborare cu Marian Vasilescu (fost concurent al show-urilor TV ”Romanii au talent” si ”Vocea Romaniei”) a fost un real succes depasind chiar si granitele tarii, fiind difuzat la mai multe radiouri din mai multe tari.


Cami Hedlinger – King of Party (HD)

Piesa ”King of Party”, continua drumul deschis de ”Love Dust” si isi propune sa o readuca pe Cami Hedlinger in atentia radio-urilor si cluburilor din tara si nu numai, prin ritmuri incendiare si o energie pozitiva debordanta.
Totodata, label-ul Voices Media lanseaza si un concurs de remixuri prin care invita producatorii talentati de la noi sa remixeze acesta piesa.Mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/VoicesMedia.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns