Chris Thrace feat. Glorya – Uh Girl

chris thrace uh girl
Red Clover Media are placerea de a va prezenta noul artist Chris Thrace. Primul lui single se numeste “Uh Girl” si este un featuring cu Glorya, o tanara si talentata cantareata de care cu siguranta veti mai auzi.

Chris Thrace, pe numele real Cristian Tarcea, s-a nascut pe 17 aprilie 1993 si este interpret, compozitor si producator. El a inceput de la o varsta frageda sa studieze muzica si a urmat cursuri de pian, percutie si teorie muzicala, acumuland cunostinte ce l-au ajutat la compunerea melodiilor.

Chris Thrace este co-producatorul hitului „Private Love” – Delyno, hit ce a luat nastere in anul 2009. Un an mai tarziu a participat la realizarea hitului „Mr. Saxobeat” – Alexandra Stan. Chris a mai compus piesele „Ladida” feat. Celia si „Party on the Floor”, colaborand si lansandu-le impreuna cu Doctor Studio.

Single-ul “Uh Girl” (feat. Glorya) a fost produs, masterizat si mixat de Chris Thrace in studioul sau din Constanta unde produce atat pentru el cat si pentru alti artisti.

<< Pe Glorya am cunoscut-o prin intermediul internetului, trebuia sa-i compun o melodie, insa mi-a placut vocea ei si am hotarat sa colaboram la mai multe piese. Eram in studio cand Glorya a inceput sa cante ceva, mi-a placut ce am auzit si am inregistrat imediat acea parte. Apoi am facut orchestratia, liniile melodice, versurile si asa a iesit “Uh Girl”>>, spune Chris Thrace despre colaborarea cu Glorya.

<<“Uh Girl” este o piesa ritmata si vesela ce te binedispune si sper sa va placa>>, a adaugat artistul despre primul sau single lansat alaturi de o casa de discuri.Chris Thrace – Uh Girl (feat. Glorya)

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

  1. Aș vrea să-mi lansez fica ,are un talent extraordinar în canto se poate ???Are 16 ani .

Lasă un răspuns