Connect-R – Love Is The Way

connect-r from nothing to something
Inchideti alarmele, aruncati telefoanele pe geam si ascundeti ceasurile – anul acesta nu dormim! Connect-R, artistul emblematic al ultimilor ani ai industriei muzicale, se pregateste sa lanseze cel de-al doilea album din cariera sa.

Piesa de rezistenta a verii care ne indeamna la o petrecere fara…somn, ‘Vara Nu Dorm’, se claseaza pentru cea de a 7-a saptamana consecutiv pe prima pozitie a audientelor in Romania. Replica ce pregateste toamna nu a intarziat sa apara, Connect-R lansand de curand piesa ‘Summer Is Gone’.

Si pentru ca artistul doreste sa impartaseasca productiile sale cu noi toti, albumul ‘From Nothing To Something’ se va lansa pe data de 2 august in parteneriat cu ziarul Libertatea. Acesta este cel de-al doilea din cariera artistului si cuprinde hituri ca ‘Burning Love’, ‘Still’, ‘Take It Slow’ sau ‘Ring The Alarm’.

‘Sunt foarte fericit ca in sfarsit va pot darui rodul muncii mele de ani de zile. Imi doresc sa va bucurati de el si sa fie pretext de petrecere oriunde va aflati’ a declarat Connect-R zambind.

O alta piesa de pe noul album este Love is The Way.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns