Connect-R – Noi Ne Potrivim

connectr noi ne potrivim
Connect-R a inceput toamna in forta si a lansat o nou single numit „Noi Ne Potrivim”. Piesa este una de dragoste, cu un ritm lent, dar care cu siguranta are sanse foarte mari sa ajunga un hit!
Nu trebuie sa ai in comun aceleasi lucruri cu persoana iubita. Nu trebuie sa va placa aceleasi filme, acelasi gen de muzica sau aceleasi culori. Important este ca cei doi se iubesc si dupa cum stim contrastele se atrag. Sa fie ca ying si yang. Acesta este mesajul transmis de cel mai recent single al meu si sper sa il ascultati… in doi‘, ne-a declarat Connect-R.
Bineinteles ca pe langa aceste lucruri avem nevoie si de incredere, iubire, comunicare, fidelitate si de ce nu, de simtul umorului‘ a adaugat artistul.
In plus, piesa este o frumoasa declaratie de dragoste care se potriveste oricarui cuplu de indragostit. ‘Sper ca in acest single sa se regaseasca cat mai multi dintre voi. Ma inspir din viata personala pentru ca altfel nu as fi sincer cu fanii mei‘, a adaugat Connect-R.
In plus, toamna aceasta Connect-R are o agenda destul de aglomerata: ‘Un nou videoclip, muuulte concerte prin toata tara si cate si mai cate.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns