Corina – Roata se intoarce

corina roata se intoarce
Corina nu mai e A ta! Daca vara trecuta iubea aprig si deplin iar iarna s-a odihnit pe ‘Pernele moi’, iata ca acum, odata cu venirea verii, ROATA SE INTOARCE!
O poveste care se joaca pe ritmuri eclectice ce oscileaza intre dance modern si elemente traditionale romanesti, ‘Roata se intoarce’ este un produs Roton si HahahaProduction.
Intrebata cum vede razbunarea perfecta fata de un barbat care nu-si trateaza iubita asa cum viseaza ea, Corina ne-a raspuns:
In ziua de astazi femeile preiau incetul cu inceput puterea.
Daca nu va alinta si va mangaie cum si unde aveti voi nevoie, invatati-l! Daca nu se lasa ghidat… ei bine, trecem la atac. Eu cred ca femeile trebuie sa isi sustina mereu cauza cu inteligenta si eleganta – nu cred niciodata in scandal in schimb o farsa bine pusa la punct care sa demascheze Jokerul… nu strica niciodata.
‘ a povestit ea zambind.Stim ca va intrebati cu totii ce isi doreste Corina de la un barbat, pentru a fi cu adevarat fericita asa ca iata si raspunsul:
Pentru mine fericirea e o combinatie in doze perfecte intre echilibru si carusel – pe de o parte iubesc sa stiu ca cel de langa mine ma poate proteja, ma intelege si ma aduce cu picioarele pe pamant atunci cand eu sunt in nori. Pe de alta, ma hranesc cu adrenalina – am nevoie sa fiu surprisa, luata pe sus si invartita pana cand cad pe jos razand‘.

Atotcunoscuta pentru schimbarile curajoase de stil si calitatea de trendsetter, Corina ne va aduce o noua abordare odata cu videoclipul piesei ‘Roata se intoarce’.
Noul meu look este, asa cum cred ca v-am obisnuit, o surpriza. Ceea ce voi aduce odata cu videoclipul piesei ‘Roata se intoarce’ va fi stilul acestei veri, plin de stralucire, culoare, libertate a croiurilor, foarte foarte sexy. E un stil care va starni nostalgia celei mai libere perioade, aceea a anilor ’60, atunci cand iubirea si pacea primau. Temele principale vor fi florile, volume si coafuri ondulate si accesoriile.
Este insa cu siguranta the new IT THING
‘.

In ceea ce priveste sfaturile pe care le-ar oferi tinerelor care vor sa fie mereu funky-cool, ea le recomanda sa fie…ele insele:
Sa poarte ce le reprezintă, sa nu țină cont neaparat de trend-uri, sa nu se feresaca sa incerce cele mai nastrusnice combinatii. Sa nu exagereze cu make up-ul. Sa fie cat mai naturale, sa fie cool, fresh, young, sa fie munky Funky…

Corina se pregateste de lansarea unui nou album, pe care il va canta intregii tari intr-un turneu ce va cuprinde foarte multe orase de pe intreaga harta si ne promite ca… ‘Roata se intoarce’!

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns