Daniel Creed feat. Mishi – We are

daniel creed we are
Daniel Creed si Mishi, doi veterani in muzica electronica din Romania, lanseaza single-ul „We are”. Cei doi s-au cunoscut in 2012, printr-un prieten comun, iar conexiunea muzicala s-a produs la nici o saptamana, cand piesa de debut lua nastere. „We are” s-a auzit, pentru prima oara, in cadrul evenimentului de lansare a conceptului „Royal Dot”, de pe 21 decembrie 2012. Cei prezenti la fata locului au cantat alaturi de ei, inca de la prima auditie, fapt pentru care, inca de atunci, melodia se anunta a fi o reusita…
„We are”, este primul single lansat în formula Daniel Creed feat. Mishi, o piesă cu un sound aparte pentru scena EDM din România, un exemplu de producție care se aliniază standardelor internaționale de muzică electronică. WE ARE, compusă și produsă de cei doi artiști în studiourile Gala Records, are un mesaj optimist, celebrând tinerețea, libertatea și dragostea.
La inceputul lunii mai, Daniel Creed si Mishi au sustinut un alt show, marca Royal Dot, unde au testat noile productii „I’m alive” si „Hey you”. Acesta din urma, conform spuselor lui Daniel, va fi primul extras pe single al lui Mishi.

Cei doi promit ca vor lansa si alte piese in lunile urmatoare, urmate si de o serie de remixuri, in stilul caracteristic.

Daniel Creed este un tânăr producător, însă cu o bogată experiența muzicală în România, participând la compoziția și producția a numeroase piese ce au devenit hit-uri, precum DJ Project- Hotel, Giulia- Vorbe Goale, Ryan&Radu- Rush Love, dovadă a talentului și viziunii acestuia. Mishi, vocalista duo-ului, este un artist fresh, cu o interpretare și un timbru deosebite, o noutate pentru peisajul muzical autohton. Cei doi lucrează împreună de mai bine de un an, compunând și producând atât piese proprii, cât și producții pentru artiști din afara granițelor României.

WE ARE este un imn al tinerilor, al verii, al distracției. Stay positive… ‘cause WE ARE young, baby, WE ARE alive baby…


Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns