Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

David Quijada Feat Funky Elements – Give Me a reason


De curand David Quijada si Funky Elements au lansat o piesa foarte atractiva (un gen funky dance).

Funky elements, formata din Andreea si Dj Uppertone, infintata in Baia Mare. Andreea este cea care dă tonul, vocea proiectului. Ea este o doamnă fermecătoare tânără din România, care a inceput cariera ca un cântăreţ, la vârsta de 3 ani.
La 8 ani, ea a inceput sa cante la vioara. Acesta a fost momentul în care ea a dat seama că acest instrument clasic este mai mult decât o bucată de lemn. A început să fie o parte din ea.
De-a lungul anilor, Andreea a adunat o mulţime de experienţă prin participarea la concursuri şi avand mai multe colaborari cu diferiti cantareti.
Acum, ea studiază muzica pop şi jazz de la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

Dan, a.k.a. Dj Uppertone a crescut in magia muzicii, a fost printre primii care au reusit sa introduca muzica house in cluburile din nordul Romaniei.  Plin de viata si bucurie,  petrecerile l-au ajutat sa i creasca reputatia si totodata sa adune cat mai multe cluburi in care a fost si unde toata lumea il aprecia. Asta l-a ajutat sa devina producator si acum sa reuseasca, impreuna cu Andreea sa faca ca toata lumea sa se simta foarte bine, oriunde. Speram sa va faca si pe voi sa va simtiti bine cu aceasta piesa.Mai multe detalii despre Funky Elements pe Facebook : https://www.facebook.com/funkyelementsofficial

One thought on “David Quijada Feat Funky Elements – Give Me a reason

Lasă un răspuns