De 1 Decembrie, Alexandra Stan arata lumii o alta fata a Romaniei!

alexandra stan romania
Alexandra Stan, cea mai premiata si apreciata artista dance in 2011, isi surprinde publicul din nou, de data aceasta prin lansarea unei campanii inedite. De curand, artista a realizat o sedinta foto senzationala prin care isi doreste sa promoveze Romania in toata lumea si sa arate, in acelasi timp, partea frumoasa a tarii noastre.

Artista ce a stationat, nu mai putin de sase saptamani, pe primul loc in Billboard Hot Dance 100, performanta atinsa doar de Madonna sau Lady Gaga, aduce acum fanilor sai din intreaga lume un mesaj simplu si puternic: “There’s more to Romania than you think”.

Odata cu fiecare single lansat am avut ocazia sa ajung in aproape toata lumea, am vazut numeroase culturi, tipuri de oameni dar si conceptii foarte diferite asupra tarii noastre. Trebuie sa recunosc ca parerea deloc buna a unor tari europene despre Romania, mi-a lasat un gust amar si tocmai de aceea am simtit ca trebuie sa contribui si eu cu ceva la schimbarea acestor mentalitati. Shootingul ce promoveaza campania “There’s more to Romania than you think” mi-a dat un sentiment de mandrie pentru ca am pozat tinand drapelul Romaniei in mana. Pentru aceasta sedinta foto am purtat o rochita cu un print foarte interesant: o imagine de pe o vedere din 1981 cu o romanca purtand un costum traditional din Maramures.” ne-a declarat Alexandra.Campania “There’s more to Romania than you think” a fost sustinuta si de Paula Herlo impreuna cu echipa stirilor Pro Tv, care au realizat un material special ce se va difuza pe 1 decembrie, insotind-o pe Alexandra la un concert sustinut in Luxembourg.
In plus, celebrul single si clip al Alexandrei Stan, “Mr. Saxobeat”, a facut un adevarat record in materie de vizualizari, acestea reusind sa stranga aproximativ 200 de milioane de view-uri pe site-ul de video-sharing YouTube !

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns