Dean – Radmina

radmina dean delyno
Avem sa va prezentam un nou proiect, a carei prima piesa se numeste „Radmina”, o piesa compusa si produsa de Delyno.


Acesta melodie este 100% o creatie semnata Ionut Murgoci alias Delyno si se bucura de o voce speciala spunem noi, a noului artist aparut in industria muzicala Dean.

dean

Cosmin Dragomir a.k.a Dean s-a nascut la data de 08.11.1988 in Comuna Gologanu, Judetul Vrancea. Pasiunea lui pentru muzica a inceput inca de la varsta de 4 ani, cand a inceput sa ia lectii de pian timp de 6 ani, apucandu-se intre timp si de canto vocal. La varsta de 9 ani a participat la diverse emisiuni legate de muzica cum ar fi: “Tonomatul de pe 2″, “Atentie se canta” etc.De asemenea au existat si concursuri ca: Florentin Delmar din Focsani unde a castigat premiul pentru cea mai buna interpretare. In 2005 a absolvit “Scoala Vedetelor”, participand la festivalul de muzica usoara “Mamaia 2006; urmand emisiunea Megastar de la postul TV “Prima TV” si X Factor 2011 unde a ajuns pana in etapa a-3-a in “Bootcamp”.

In 2011 a pornit colaborarea cu Dj / producatorul si compozitorul Delyno pentru melodia “Radmina”, care s-a realizat intr-un timp scurt si a fost lansata in urma cu cateva zile!

Despre ce este vorba in melodia “Radmina”?Melodia “Radmina” este o poveste de dragoste inceputa ca o aventura de o noapte ce a evoluat rapid implicand sentimente de iubire.

Cum a inceput colaborarea intre Dean si Delyno? Datorita faptului ca se cunosteau de mult timp, fiind prieteni, cei doi au decis sa colaboreze si in domeniul muzical, iesind si prima lor melodie “Radmina”, pe care o puteti asculta mai jos!Auditie placuta!!!

You may also like...

2 Responses

  1. Данаил spune:

    Cel mai bun cântec și cele mai bune băiat! Deyancho este numărul unu! Salutări de la vecina Bulgaria! Aștept cu nerăbdare asta! Vino în Pleven și să facă un spectacol mare. Va cer salturi cu bucurie!

  1. 14.06.2012

    […] este o piesa noua, ci este piesa Radmina cu o mica cosmetizare, piesa produsa tot de […]

Lasă un răspuns