Dee-Dee – Gimme Your Love

dee dee gimme your love
Dee-Dee si Radu Sirbu au lansat noul single, intitulat “Gimme Your Love, piesa in colaborare cu legendarul interpret al trupei Milli Vanilli – Ray Horton, cunoscut pentru faimoasele hituri mondiale ca ” Because I love You”, sau „I Remember The Time” interpretata alaturi de renumita trupa Nana.
Piesa „Gimme Your Love” este cea mai recenta productie Rassada Music, semnata de Radu Sirbu si Sianna iar de artworkul noului single sa ocupat graphic designerul Ada Bogoevici.Despre noul sau single Dee-Dee a declarat urmatoarele:
“Gimme your love” este noul meu single dar si un vis implinit!
Colaborarea cu Ray Horton care este un artist complet dar mai ales una din cele mai bune voci internationale si Radu Sirbu, compozitorul piesei si mentorul meu, fac din “Gimme your love” un pachet complet in care noi am pus toata dragostea si munca noastra.
Il cunosc pe Ray de un an, am concertat impreuna la cel mai mare festival organizat de un radio mare din Rusia de 14 februarie, Big Love Show, iar la initiativa producatorului muzical am decis sa facem o piesa impreuna, iar Ray a fost foarte deschis la aceasta colaborare.
Inca din prima clipa cand am ascultam piesa in studio am stiut ca “se pregateste” ceva foarte, foarte bun si inedit.
Sunt convinsa ca sound-ul care te ridica de pe scaun si vocea lui Ray sunt cateva din ingredientele secrete ale noului meu single!
“Gimme your love” este o petrecere, o piesa pe care as putea sa dansez toata noaptea fara sa ma opresc.”

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns