Denisa Trofin – In urma ta

denisa_trofin
Dupa “Cum ar fi?”, Denisa Trofin revine cu o noua piesa – “In urma ta”. Muzica si texul sunt compuse de Bogdan Marinescu, Alex Luft, Cristina Dobrescu, iar de productie s-a ocupat Luft Records.

“In urma ta” este o piesa de care m-am indragostit din prima! Am cautat si ascultat multe piese cu atentie. Cand am auzit piesa pentru prima oara, mi-am dat seama ca mi se potriveste ca o manusa! Orchestratia este extraordinara, iar versurile spun exact ceea ce simt eu si traiesc in momentul de fata. Este o piesa despre iubire si despre momentul in care inchei o relatie si realizezi tot ce ai invatat dintr-o poveste de dragoste frumoasa, adolescentina si naiva.”, declara Denisa.

Denisa Trofin a inceput sa cante de la varsta de 5 ani si, din 2007, studiaza pianul. Pana in 2008 a facut parte din grupul muzical Miracol, iar in 2014, a absolvit Scoala de Arta Bucuresti, sectia Canto – Muzica Usoara. Zeci de premii muzicale, participari la festivaluri muzicale, moderatul unor emisiuni TV, cat si participarea in distributia unor piese de teatru sunt doar cateva dintre realizarile Denisei Trofin. Artista a mai lansat piese precum “Orice ar fi”, Eu vreau”, “Ultimul sarut” si “Oxigen”.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns