Diana Matei – Ma Ma He

diana matei
Carismatica piesa ‘Ma Ma He’ a artistei Diana Matei a intrat oficial in semifinala preselectiei Eurovision Romania 2013. Printre sustinatorii Dianei se numara chiar reprezentanti ai Armatei Romane, avand in vedere faptul ca artista este membra a Ansamblului Armatei de mai bine de 6 ani de zile.
Astfel, colegii Dianei din cadrul armatei ii tin pumnii la Eurovision si spera ca aceasta sa ajunga chiar in marea finala din Suedia.

Artista se va lupta in semifinala de pe 24 februarie cu nume precum Luminita Anghel, Elena Carstea, Andrei Leonte si multi altii.

Diana ne-a povestit ce anume ofera farmecul aparte al piesei ‘Ma Ma He’: ‘Piesa este o compozitie proprie, realizata in colaborare cu Gabriel Alexandru si va va surprinde prin soundul sau original, ritmurile antrenante si consistenta sa tehnica si vocala. Este o melodie care transmite un sentiment de libertate si putere, e ca si cum ti-ar da forta sa cuceresti lumea, iar in cazul meu, acesta este scopul pe plan muzical.
Consider ca ma caracterizeaza intru totul, fiind o piesa cameleonica, ce poate fi cantata foarte bine atat unplugged cat si in varianta originala, care este destul de antrenanta
‘, a marturisit artista.
Artista a povestit si despre experienta din platourile Eurovision: ‘Desi am avut mari emotii, m-am simtit extrem de bine cand am constatat cat de buna era sonorizarea si organizarea preselectiei in sine. Ma simt mandra ca piesa mea a fost aleasa din 148 de melodii inscrise si sper sa ajung pana in finala europeana’.

Dintre cele 32 de melodii calificate, telespectatorii impreuna cu juriul de specialisti vor alege, pe parcursul a doua semifinale (23 si 24
februarie), melodiile care vor concura apoi in finala de pe 9 martie.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns