Doc Slim feat. Anastasia Sandu – Move Your Body

move your body
DOC Slim a captat atentia publicului cu talentul deosebit pentru freestyle rap, comparabil cu Will I Am, fondatorul Black Eyed Peas. Artistul prezintă acum primul său single oficial, Move your Body, sub tutela Ritma Records. Piesa este o colaborare cu Anastasia Sandu, pe care o ţară întreagă a văzut-o la emisiunea X Factor, în toamna acestui an.

La cei 24 de ani Chigbundu Obinna aka DOC Slim bifeaza deja 15 ani de experienta in muzica, o diploma Academic Excellence, la absolvirea facultatii de medicina, doua proiecte muzicale lansate anul acesta si binenteles, single-ul oficial MOVE your BODY alaturi de Anstasia Sandu.
Proiectul Move your body initiat de Ritma Records in urma cu 3 luni, i-a adus in studio pe cei doi artisti ale caror stiluri au fuzionat perfect, iar Move your body are cele mai bune elemente din stilurile dance, house, R&B si Rap.

Compozitor, poet si muzician, Doc Slim a lansat o piesa perfecta pentru publicul din Romania: “Incurajez originalitatea si asta doresc sa ofer publicului prin muzica mea”.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns