Ela Rose feat. Cortes – Mi-e frica

ela rose cortes mi-e frica
Dupa succesul national si international inregistrat cu hiturile „I Can Feel”, „Lovely Words”, „No U No Love” sau „I’m Done”, Ela Rose revine cu forte proaspete, pregatita sa recucereasca topurile muzicale cu un nou single – „Mi-e frica”.

Produsa in studioul Dav7 Music, piesa “Mi-e frica” vorbeste despre o poveste dintre doi oameni care s-au iubit, au incercat sa faca totul pentru relatia lor insa, intr-un final, au acceptat faptul ca fiecare trebuie sa o ia pe propriul drum.

Lansat alaturi de un lyric-video, in care frumoasa Ela Rose alearga de frica trecutului intunecat, single-ul evidentiaza o noua etapa din cariera muzicala a artistei, trecerea de la piese house in limba engleza, la cele cu influente dubstep si cu versuri in limba romana.

este un dubstep comercial, o noutate pentru Romania. Este prima mea piesa in limba romana si sunt convinsa ca multi se vor regasi in acesta poveste. Pentru ca pana acum nu am scris versuri in romana, in cazul acestei piese totul a fost diferit. a reunit toata gasca Dav7, iar fiecare membru in parte a contribuit cu cel putin un vers”, marturiseste Ela Rose.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns