Primul concert Funkwhite – Club Dovinot 6 August

Primul concert Funkwhite – Club Dovinot 6 August

Concert Funkwhite Dovinot
Pentru iubitorii de youtube.com nu mai sunt un secret. Cei care le-au ascultat piesele le fredoneaza, le-au setat ca ringtone-uri. Mii de like-uri, comment-uri de incurajare si sustinere. Toate acestea au determinat trupa FUNKWHITE, adica: Quba, Teena si Alex Tee, sa iasa pe scena muzicii romanesti, pe care au pregatit-o si care-i asteapta cu bratele deschise.
Alex Tee si Quba au pregatit si au lucrat, pana la perfectiune, piesa dupa piesa pe un sound electronic aparte. Pentru ca totul sa fie cantat “ca la carte” nu s-au aventurat sa se lanseze pe piata pana nu au gasit cireasa de pe tort, vocea feminina a trupei: Teena. Cei trei, inzestrati cu talent si dorinta de afirmare, n-au stat foarte mult pe ganduri si s-au pus pe muncit, pe compus si editat piese care puse la un loc, in numar de 11, au dat numele primului lor album:”Human Friendly”. Fara a se multumi cu acest lucru, cei trei componenti ai trupei FUNKWHITE sunt intr-o continua creatie, evoluand tot mai mult de la piesa la piesa.
La cererea publicului si incurajati de dj renumiti, trupa pregateste primul concert 100% live in Club Dovinot, in data de 6 august. Nu trebuie sa-ti aducem argumente foarte puternice ca sa te aducem la concert. Te sfatuim doar atat: asculta cel putin una dintre piesele “Love” , “Can you” , “Louder” si iti vei suna instantaneu prietenii pentru a fi prezent, impreuna cu ei, la cel mai tare concert live sustinut in premiera de FUNKWHITE in Club Dovinot, pe 6 august.
N-ai cum sa ratezi acest mega-eveniment!


Funkwhite – Louder (radio edit)


Funkwhite – Can you


Funkwhite – Love (Habibi)

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

  1. ana pitik spune:

    va ador

Lasă un răspuns