THE MISSION IN THE PARK presents Solomun (Official), H.O.S.H., ROSARIO INTERNULLO, Adrian Eftimie & Mano Andrei – 19.07.2014

THE MISSION IN THE PARK presents Solomun (Official), H.O.S.H., ROSARIO INTERNULLO, Adrian Eftimie & Mano Andrei – 19.07.2014

the mission in the park
The Mission te scoate în parc, dar nu ca să ne jucăm, ci ca să dansăm!
Nu să ne plimbăm, ci să „visăm”.
Când dansezi, vorbești despre tine! Haideți însă să dansăm împreună, ca să putem vorbi despre „povestea din parc”.
Pe 19 iulie, ne vom lasa „conduși” în basm de către SOLOMUN, H.O.S.H., Rosario Internullo, Adrian Eftimie și Mano.

Target-urile pe care boss-ul Diynamic nu le-a îndeplinit în ultimii șapte ani sunt puține, atât în ceea ce privește label-ul, cât și cariera personală.
Solomun este exemplul ideal al eroului underground care în sfârșit și-a primit poziția pe care o merită în mainstream. Povestea lui Solomun & Diynamic a început modest în Hamburg, pe când muncea din greu împreună cu amicii săi, H.O.S.H. și Stimming la „ridicarea” label-ul, perioadă în care deschideau și clubul EGO, acum renumit în întreaga lume. Ea a continuat cu două rezidențe simultane în Ibiza, Festivalul Diynamic de la Amsterdam și cel din din Brazilia, ba chiar și cu lansarea unui album caritabil, toate aceste acțiuni arătând foarte clar munca depusă de Solomun până în clipa de față.

Faptul că pune muzică în toate colțurile lumii, este considerat de către Solomun ca fiind un dar. Într-un interviu recent spune că enumerarea lor ar ocupa tot spațiul acordat acestuia, dar menționează câteva: Germania, Olanda, Franța, Spania, Italia, UK, România și se arată fericit că poate face asta alături de „băieții săi” – „With all my boys in the temple: what more can i ask for?!”
Solomun vede viața ca pe o provocare în sine, dar le acceptă și pe cele „impuse” doar atunci când consideră că le poate duce la bun sfârșit!

Data eveniment: 19 Iulie 2014
Locatie eveniment: Parcul Herastrau
Informatii bilete si rezervari: https://www.facebook.com/events/244478699077541/

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns